Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o polityce cookies i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Nowe zasady wchodzące w życie 25 maja 2018. (więcej)

Punkty: 0

odwiedziny: 8      poprzedni | następny

» powrót

Jajka faszerowane łososiem.

  • łatwe
  • do 60 min

Składniki:

• 200 g wędzonego łososia
• 8 jajek
• 1 czerwona cebula
• Opakowanie kiełków rzodkiewki
• 3 gałązki koperku
• Sok z połowy cytryny
• Kolorowy pieprz

Sposób przygotowania:

• Jaja ugotować na twardo, ostudzić, obrać. Łososia pokroić na małe kawałki. Drobno posiekaną cebulę wymieszać z koperkiem (jedną gałązkę pozostawić do dekoracji). Przyprawić sokiem z cytryny i pieprzem. • Jajka przekroić na pół. Wyjąć żółtka. W ich miejsce nałożyć porcję farszu łososiowego. Połówki jajek ułożyć na talerzu wyłożonym kiełkami. Udekorować koperkiem.


Głosowanie zostało zakończone.


Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.

webstar 2012