Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o polityce cookies i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Nowe zasady wchodzące w życie 25 maja 2018. (więcej)

KASZANKA GRILLOWANA Z PAPRYKĄ

  • łatwe
  • do 60 min

Pora dania: obiad

Głowne składniki: warzywa , mięso i podroby,

Sposób przygotowania: grillowane


  • Autor:
  • Ocena:
    (głosy: 0)
     

Składniki:

SKŁADNIKI:
• 6 szt. kaszanki (najlepiej domowej )
• 1 cebula
• ½ strąka czerwonej papryki
• 3-4 pieczarki
• Majeranek

Sposób przygotowania:

WYKONANIE:
1. Cebulę obrać, pokroić w piórka. Pieczarki oczyścić, pokroić w paseczki. Z papryki usunąć gniazdo nasienne i pokroić w paseczki.
2. Kaszankę ponacinać w poprzek w kilku miejscach. W miejsce nacięć włożyć po części cebuli, papryki i pieczarki. Całość posypać majerankiem i zawinąć w folię aluminiową.
3. Grillować około 15-20 min.

Oceń:
Dziękujemy!
poleć znajomemu drukuj zgłoś naruszenie

Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.


Dodaj nowy przepis
webstar 2012