Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o polityce cookies i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Nowe zasady wchodzące w życie 25 maja 2018. (więcej)

KEBABCZETY Z GRILLA

  • łatwe
  • do 60 min

Pora dania: obiad

Głowne składniki: mięso i podroby

Sposób przygotowania: grillowane


  • Autor:
  • Ocena:
    (głosy: 0)
     

Składniki:

SKŁADNIKI:
• ½ kg mielonego mięsa
• Cebula
• 3 ząbki czosnku
• 2 łyżki mięty
• Łyżka miodu
• Łyżka przecieru pomidorowego
• Łyżka mielonej kolendry
• Chili, sól
• 3 łyżki oliwy

Sposób przygotowania:

WYKONANIE:
1. Cebulę i czosnek posiekaj. Wyrób z mięsem, miętą, miodem, przecierem i kolędrą, przypraw do smaku.
2. Z masy formuj na patyczkach podłużne kotlety, skrop je oliwą.
3. Piecz na grillu około 15 minut, co jakiś czas obracaj

Oceń:
Dziękujemy!
poleć znajomemu drukuj zgłoś naruszenie

Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.


Dodaj nowy przepis
webstar 2012