Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o polityce cookies i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Nowe zasady wchodzące w życie 25 maja 2018. (więcej)

Piszą dla nas

Joanna Cendrowska

Mama dwóch córek. Specjalistka w zakresie komunikacji i PR. Publikowała teksty kulinarne i o zdrowym trybie życia w portalach dietetycznych. Przed emeryturą planuje nauczyć się od podstaw gry na skrzypcach. 

  • Pieczona pierś kurczaka z niepowtarzalnym aromatem ziół. Przepisy

    13-01-2015

    Niby zwykła pierś z kurczaka, ale jaki aromat! A wszystko dzięki ziołom i cytrynie. To one sprawiają, że potrawa zyskuje wyjątkowy smak i delikatny sos. Rada: upieczone kawałki cytryny warto wycisnąć na mięsie. Upieczona cytryna nie jest już kwaśna i dodaje wytrawności.

    więcej »

    Pieczona pierś kurczaka z niepowtarzalnym aromatem ziół
  • Drugie życie we dwoje

    04-01-2012

    Spotkali się na pogrzebie. Edward żegnał swoją żonę, która po ciężkiej chorobie zostawiła go z dwiema dorosłymi córkami i schorowaną teściową. Elżbieta - przyszła pożegnać koleżankę ze szkolnych lat.

    więcej »

    Elżbieta i Edward są na emeryturze, ale nigdy się nie nudzą. Są ze sobą od ponad 10 lat.
webstar 2012