- łatwe
- do 30 min
- Dodał: mirekstr
Składniki:
Kapusta pekińska
Filet z kurczaka
Duża papryka
6-7 ogórków korniszonach
2 średnie cebule
Przyprawa do gyrosa
Słoiczek majonezu
Ketchup
Filet z kurczaka
Duża papryka
6-7 ogórków korniszonach
2 średnie cebule
Przyprawa do gyrosa
Słoiczek majonezu
Ketchup
Sposób przygotowania:
Pekińską pokrój na drobno, wrzuć do miski i wymieszaj z 2-3 łyżkami majonezu Filet umyj, osusz i pokrój w kostkę. Usmaż na patelni, posyp przyprawą do gyrosa i wymieszaj. Pozostaw do ostygnięcia Paprykę, ogórki i cebulę pokrój w kostkę Układaj warstwowo: Mięso-pekińska- ogórek-cebula- pekińska-mięso- papryka-pekińska Każdą warstwę (oprócz pekińskiej) przesmaruj łyżką ketchupu.
Głosowanie zostało zakończone.
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.