Jakie dania na imieniny
Wysłane przez gregory
20-08-2017 10:47:01
Krzywiczki
|
24-08-2017 07:07:32
|
Serio nosicie sobie do pracy takie jedzenie? U nas aż takich imienin się nie organizuje. Wiadomo,ze zawsze trochę się taką uroczystość uczci, ale nie na tyle aby przynosić gotowe jedzenie. Nie lepiej jest przygotować coś na słodko?
Na przykłąd tutaj masz przepis na tartę z malinami: [www.przepisy.pl] Maliny powoli się kończa , tak wiec warto byłoby je wykorzystać |
12-11-2017 12:56:48
|
17-03-2023 20:11:42
Łódź
|
Na imieniny musi być Strogonow!
-- Pozdrawiam, Mazur Interesujący wpis na temat wirówek laboratoryjnych |
24-03-2023 13:40:15
|
Dokładnie jest tak jak piszecie. Umiejętność gotowania może przydać się w wielu momentach. Wystarczy policzyć ile może aktualnie kosztować przygotowanie takiej domowej imprezy jeżeli zdecydujemy się na catering. W zasadzie można to samemu zrobić za ułamek ceny, poświęcając trochę czasu. Wszystkie potrzebne porady znajdziemy bez problemu w sieci, podobnie jak przepisy kulinarne. Pytanie jakie gusta mają nasi goście lub czy nie chcemy ich zaskoczyć czymś nowym. Bardzo ciekawe propozycje oferuje kuchnia tajska - [uwielbiam.pl] Szczerze powiedziawszy to sama jestem ciekawa i może w weekend przekonam się
|
29-10-2023 22:55:05
Warszawa
|
Ostatnio trafiłam na stronę [mf3d.com.pl] gdy szukałam inspiracji do dekoracji ciast. Jeśli masz możliwość przygotowania ciasta czy tortu w domu, to może warto by było zastanowić się nad jakimś fajnym topperem? Mają tam różnego rodzaju dekoracje na ciasta, nawet takie personalizowane, więc na pewno udałoby się znaleźć coś odpowiedniego na imieniny. Wyobrażam sobie, że taka ozdobiona potrawa robiłaby wrażenie w pracy.
|
19-06-2024 12:47:46
Warszawa
|
Możesz przygotować na imieniny do pracy np. sałatkę makaronową z warzywami i dressingiem, która jest łatwa do przenoszenia i podania na ciepło. To proste danie można zrobić z makaronu, pomidorów, ogórków, sera feta i sosu winegret.
___________________________________ piękna biżuteria z ametystu |
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.