Dieta ketogeniczna mrożonki
Wysłane przez Ingrid
23-04-2024 07:28:13
Krzywiczki
|
23-04-2024 10:10:59
Krzywiczki
|
Moim zdaniem straty w mrożonkach można porównywać tylko do świeżych warzyw, których zimą nie ma. A nie są one tak duże. Staram się jeść sezonowo i lokalnie. Nie mamy zbyt dużego wyboru, bo zostały nam tylko korzeniowe, kapustne i kiszonki, jabłka i gruszki. Ale w południowej Europie jest sezon na cytrusy, awokado, fenkuły i karczochy, zawsze to miłe uzupełnienie. Zaraz zacznę hodować kiełki i rzeżuchę. A groszek, fasolkę szparagową, bób, leśnie grzyby i jagody, jem mrożone, jak mam na nie ochotę. Mam swoje pomrożone w szczycie sezonu zielsko: pietruszkę, koperek, lubczyk i czosnek niedźwiedzi. Jakoś do wiosny trzeba dotrwać, zwłaszcza jak się jest jarzynolubnym ketogenikiem. Warto jest wejść sobie na portal oleoketo.pl I jest tutaj dokładniej opisana sytuacja.
|
19-09-2024 14:37:57
Olsztyn
|
Akceptacja siebie zwiększa naszą pewność siebie i sprawia, że czujemy się bardziej komfortowo we własnej skórze. Kiedy przestajemy porównywać się do innych i zaczynamy doceniać swoje unikalne cechy, nasza pewność siebie wzrasta, co ma pozytywny wpływ na wszystkie aspekty naszego życia.
|
19-09-2024 14:40:29
Chabie
|
Niezależnie od Twojej figury, na vovk.pl znajdziesz modne stylizacje. Vovk oferuje szeroki wybór ubrań, które pasują do różnych typów sylwetki ta Odzież damska w plus size https://vovk.pl/du%C5%BCe-wymiary/ . Niezależnie od tego, czy jesteś szczupła, pełniejsza, czy masz typ klepsydry, znajdziesz tutaj coś dla siebie. Ubrania są projektowane z myślą o różnych proporcjach, co sprawia, że możesz wybrać coś, co idealnie podkreśli Twoje atuty i zakryje ewentualne niedoskonałości.
|
24-10-2024 10:30:11
Komorniki
|
A czy ktoś z was ma doświadczenie z firmą [fitkalorie.pl] ? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym czy skorzystać z ich usług. Wydaje mi się, że taka dieta pudełkowa może być naprawdę dobre rozwiązanie. Wiecie co jecie, że jest to dobrze obliczone kalorycznie, że według mnie - tak warto pójść w tym kierunku.
|
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.