Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o polityce cookies i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Nowe zasady wchodzące w życie 25 maja 2018. (więcej)

Pieczona pierś kurczaka z niepowtarzalnym aromatem ziół. Przepisy

Wysłane przez joannacendrowska 
17-01-2012 15:46:06

Niby zwykła pierś z kurczaka, ale jaki aromat! A wszystko dzięki ziołom i cytrynie. To one sprawiają, że potrawa zyskuje wyjątkowy smak i delikatny sos. Rada: upieczone kawałki cytryny warto wycisnąć na mięsie. Upieczona cytryna nie jest już kwaśna i dodaje wytrawności.


czytaj więcej
10-02-2012 18:25:04
To prawda, że w ziołach kryje się pół sukcesu..smiling smiley
07-05-2012 13:38:00
Przepis jest doskonały, wypróbowałam go już kilkakrotnie - dziękuję!
10-09-2012 19:44:58
apetycznie wygląda!
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

webstar 2012