Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o polityce cookies i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Nowe zasady wchodzące w życie 25 maja 2018. (więcej)

Punkty: 24

odwiedziny: 49      poprzedni | następny

» powrót

MAKARON Z MASŁEM I JAGODAMI

  • łatwe
  • do 30 min

Składniki:

• 30 dag makaronu świderki
• 80 dag jagód
• 4 łyżki masła
• 3-5 łyżek cukru
• Listki mięty lub melisy

Sposób przygotowania:

Makaron ugotować na półtwardo, odcedzić, przelać letnią wodą. Jagody przebrać, umyć. Rozpuścić masło, wsypać jagody i cukier. Dusić 8-10 minut. Do jagód dodać makaron, wymieszać, mocno zagrzać. Podawać ciepły udekorowany listkami mięty lub melisy.


Głosowanie zostało zakończone.


Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.

webstar 2012