GRILOWANE PAŁKI KURCZAKA NADZIEWANE TWAROGIEM
- łatwe
- do 60 min
- Dodał: bogunia1503
Składniki:
SKŁADNIKI:
• 8 pałek kurczaka
• Ząbek czosnku
• Oliwa
• ½ pęczka natki
• 10 dag twarogu
• 2 łyżki bułki tartej
• Łyżka musztardy
• 8 plastrów boczku
• Sól, pieprz
• 8 pałek kurczaka
• Ząbek czosnku
• Oliwa
• ½ pęczka natki
• 10 dag twarogu
• 2 łyżki bułki tartej
• Łyżka musztardy
• 8 plastrów boczku
• Sól, pieprz
Sposób przygotowania:
1. Pałki umyj, osusz i natnij nożem. 2. Czosnek posiekaj, połącz z 3 łyżkami oliwy, solą i pieprzem. Natrzyj pałki. 3. Twaróg połącz z bułką tartą, natką i musztardą. Przypraw. Masą napełnij pałki, każdą owiń boczkiem. 4. Grilluj 25-30 minut.
Głosowanie zostało zakończone.
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.