Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o polityce cookies i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Nowe zasady wchodzące w życie 25 maja 2018. (więcej)

Punkty: 106

odwiedziny: 109      poprzedni | następny

» powrót

GRILOWANE PAŁKI KURCZAKA NADZIEWANE TWAROGIEM

  • łatwe
  • do 60 min

Składniki:

SKŁADNIKI:
• 8 pałek kurczaka
• Ząbek czosnku
• Oliwa
• ½ pęczka natki
• 10 dag twarogu
• 2 łyżki bułki tartej
• Łyżka musztardy
• 8 plastrów boczku
• Sól, pieprz

Sposób przygotowania:

1. Pałki umyj, osusz i natnij nożem. 2. Czosnek posiekaj, połącz z 3 łyżkami oliwy, solą i pieprzem. Natrzyj pałki. 3. Twaróg połącz z bułką tartą, natką i musztardą. Przypraw. Masą napełnij pałki, każdą owiń boczkiem. 4. Grilluj 25-30 minut.


Głosowanie zostało zakończone.


Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.

webstar 2012