- łatwe
- do 60 min
- Dodał: plomien777
Składniki:
Składniki:
• 40 dag grubych filetów rybnych
• 1 brokuł
• Po pół papryki żółtej i czerwonej
• 30 dag pomidorków koktajlowych
• 2 kromki pieczywa tostowego
• Olej
• Sok z cytryny
• Przyprawa do ryb
• Sól czosnkowa
• 40 dag grubych filetów rybnych
• 1 brokuł
• Po pół papryki żółtej i czerwonej
• 30 dag pomidorków koktajlowych
• 2 kromki pieczywa tostowego
• Olej
• Sok z cytryny
• Przyprawa do ryb
• Sól czosnkowa
Sposób przygotowania:
Przygotowanie: • Rybę pokrój w dużą kostkę. Skrop sokiem z cytryny, oprósz przyprawą do ryb. • Brokuł podziel na małe różyczki, gotuj około 5 minut w osolonej wodzie, osącz. • Paprykę pokrój w romby, a kromki pieczywa w kostkę. • Na szpilki do szaszłyków nadziewaj na przemian warzywa, rybę i pieczywo. Oprósz solą czosnkową, skrop olejem. • Ułóż na rozgrzany grill i piecz około 10 minut.
Głosowanie zostało zakończone.
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.