Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o polityce cookies i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Nowe zasady wchodzące w życie 25 maja 2018. (więcej)

Punkty: 15

odwiedziny: 125      poprzedni | następny

» powrót

Szaszłyki z rybą.

  • łatwe
  • do 60 min

Składniki:

Składniki:
• 40 dag grubych filetów rybnych
• 1 brokuł
• Po pół papryki żółtej i czerwonej
• 30 dag pomidorków koktajlowych
• 2 kromki pieczywa tostowego
• Olej
• Sok z cytryny
• Przyprawa do ryb
• Sól czosnkowa

Sposób przygotowania:

Przygotowanie: • Rybę pokrój w dużą kostkę. Skrop sokiem z cytryny, oprósz przyprawą do ryb. • Brokuł podziel na małe różyczki, gotuj około 5 minut w osolonej wodzie, osącz. • Paprykę pokrój w romby, a kromki pieczywa w kostkę. • Na szpilki do szaszłyków nadziewaj na przemian warzywa, rybę i pieczywo. Oprósz solą czosnkową, skrop olejem. • Ułóż na rozgrzany grill i piecz około 10 minut.


Głosowanie zostało zakończone.


Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.

webstar 2012