- łatwe
- do 60 min
- Dodał: dankar
Składniki:
• 8 kawałków kaszanki
• 1 papryka czerwona
• 1 papryka żółta
• 1 mała cukinia
• 2 ząbki czosnku
• 2 cebule
• 8 pieczarek
• sól, pieprz, majeranek
• 1 papryka czerwona
• 1 papryka żółta
• 1 mała cukinia
• 2 ząbki czosnku
• 2 cebule
• 8 pieczarek
• sól, pieprz, majeranek
Sposób przygotowania:
Warzywa umyć i osuszyć. Papryki pozbawić nasion i pokroić w kostkę. Ząbki czosnku obrać, przecisnąć przez praskę. Cebule obrać, pokroić w piórka. Cukinie i pieczarki pokroić w kostkę. Kaszankę wyjąć z flaka, ułożyć na folii aluminiowej, lekko rozdrobnić widelcem. Na wierzchu ułożyć pokrojone warzywa i pieczarki. Doprawić solą, pieprzem i majerankiem. Kaszankę zawinąć w folię i ułożyć na rozgrzanym grillu. Piec 25 minut.
Głosowanie zostało zakończone.
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.