- łatwe
- do 60 min
- Dodał: bogunia1503
Składniki:
SKŁADNIKI:
• ½ kg szynki wieprzowej bez kości pokrojonej w dużą kostkę
• 20 dag cienkiej kiełbasy
• 30 dag pieczarek
• 1 czerwona papryka
• 1 zielona papryka
• 2 cebule
• 1 ogórek
• Vegeta, przyprawa do szaszłyków, słodka i ostra papryka
• ½ kg szynki wieprzowej bez kości pokrojonej w dużą kostkę
• 20 dag cienkiej kiełbasy
• 30 dag pieczarek
• 1 czerwona papryka
• 1 zielona papryka
• 2 cebule
• 1 ogórek
• Vegeta, przyprawa do szaszłyków, słodka i ostra papryka
Sposób przygotowania:
WYKONANIE: 1. Pieczarki umyć, osuszyć, duże pokroić na połówki. 2. Kiełbasę pokroić w grubą kostkę. 3. Papryki umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w grubą kostkę. 4. Cebulę obrać i pokroić na duże kawałki. Ogórka umyć i pokroić w dużą kostkę. 5. Wszystkie składniki nadziewać na przemian na patyczki. Posypać przyprawami i piec na grillu lub w piekarniku.
Głosowanie zostało zakończone.
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.