Punkty: 9

odwiedziny: 14      poprzedni | następny

» powrót

Woda arbuzowo – grejpfrutowa.

  • łatwe
  • do 30 min

Składniki:

Składniki:
• 1 kg arbuza
• 1 czerwony grejpfrut
• 1 litr wody mineralnej
• Sok z połowy cytryny
• 1 cm świeżego imbiru

Sposób przygotowania:

Przygotowanie: • Arbuz pokrój w kostkę i usuń pestki. Włóż do blendera i dokładnie zmiksuj. • Z grejpfruta wyciśnij sok. Zmieszaj go z sokiem z cytryny, arbuzem i wodą. • Na tarce zetrzyj imbir i dołóż go do gotowego napoju. • Wodę podawaj mocno schłodzoną lub z dużą ilością wody.


Głosowanie zostało zakończone.


Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.

webstar 2012