- łatwe
- do 30 min
- Dodał: plomien777
Składniki:
Składniki:
• 1 kg arbuza
• 1 czerwony grejpfrut
• 1 litr wody mineralnej
• Sok z połowy cytryny
• 1 cm świeżego imbiru
• 1 kg arbuza
• 1 czerwony grejpfrut
• 1 litr wody mineralnej
• Sok z połowy cytryny
• 1 cm świeżego imbiru
Sposób przygotowania:
Przygotowanie: • Arbuz pokrój w kostkę i usuń pestki. Włóż do blendera i dokładnie zmiksuj. • Z grejpfruta wyciśnij sok. Zmieszaj go z sokiem z cytryny, arbuzem i wodą. • Na tarce zetrzyj imbir i dołóż go do gotowego napoju. • Wodę podawaj mocno schłodzoną lub z dużą ilością wody.
Głosowanie zostało zakończone.
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.