Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o polityce cookies i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Nowe zasady wchodzące w życie 25 maja 2018. (więcej)

Punkty: 30

odwiedziny: 17      poprzedni | następny

» powrót

FASZEROWANE PIECZARKI Z GRILLA

  • łatwe
  • do 60 min

Składniki:

• 12 dużych pieczarek
• 1 opakowanie serka wiejskiego
• 20 dag żółtego sera
• Sól, pieprz, suszone zioła
• Świeża natka pietruszki, bazylia

Sposób przygotowania:

Pieczarki oczyść, wytnij ogonki. Środki oprósz solą, pieprzem i suszonymi ziołami. Ser żółty zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Pieczarki napełnij serkiem wiejskim i posyp żółtym serem. Ułóż na ruszcie lub tacce aluminiowej posmarowanej olejem i grilluj przez około 10-15 minut. Gotowe danie posyp posiekanymi ziołami.


Głosowanie zostało zakończone.


Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.

webstar 2012