- łatwe
- do 60 min
- Dodał: jadziap64
Składniki:
• 12 dużych pieczarek
• 1 opakowanie serka wiejskiego
• 20 dag żółtego sera
• Sól, pieprz, suszone zioła
• Świeża natka pietruszki, bazylia
• 1 opakowanie serka wiejskiego
• 20 dag żółtego sera
• Sól, pieprz, suszone zioła
• Świeża natka pietruszki, bazylia
Sposób przygotowania:
Pieczarki oczyść, wytnij ogonki. Środki oprósz solą, pieprzem i suszonymi ziołami. Ser żółty zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Pieczarki napełnij serkiem wiejskim i posyp żółtym serem. Ułóż na ruszcie lub tacce aluminiowej posmarowanej olejem i grilluj przez około 10-15 minut. Gotowe danie posyp posiekanymi ziołami.
Głosowanie zostało zakończone.
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.