- łatwe
- do 60 min
- Dodał: jadziap64
Składniki:
• 5 cienkich parówek
• 1 mała cukinia
• 1 papryka czerwona
• 1 bakłażan
• 8 pieczarek
• Sól, pieprz, suszone zioła
• 1 mała cukinia
• 1 papryka czerwona
• 1 bakłażan
• 8 pieczarek
• Sól, pieprz, suszone zioła
Sposób przygotowania:
Parówki obierz z osłonek i pokrój na 3 cm kawałki. Pieczarki oczyść i przekrój na połówki. Paprykę umyj, osusz i pokrój w kostkę. Cukinię umyj, osusz i pokrój w plasterki. Umytego i osuszonego bakłażana pokrój w plasterki a następnie na połówki. Bakłażana, cukinię, paprykę i pieczarki delikatnie oprósz solą, pieprzem i ziołami. Na patyki nadziewaj na przemian bakłażana, parówki, paprykę, cukinię i pieczarki. Piecz na rozgrzanym ruszcie około 10-15 minut.
Głosowanie zostało zakończone.
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.