Przepisy: Kuchnie świata
Comber jagnięcy
- średnie
- powyżej 60 min
Jaka?: Kuchnia austriacka
Koszt przygotowania: średnie
Pora dania: obiad
Liczba osób: 4 i więcej
Głowne składniki: mięso i podroby
Sposób przygotowania: duszone
- Autor: SuperKuchnia
-
Składniki:
600 g combra jagnięcego bez kości
Sól, pieprz,
tymianek,
czosnek,
masło,
Sól, pieprz,
tymianek,
czosnek,
masło,
Sposób przygotowania:
Mięso przyprawić i ze wszystkich stron mocno przysmażyć na oliwie i maśle.
Następnie wyjąć mięso z patelni i dusić przez ok. 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 75 stopni.
Następnie wyjąć mięso z patelni i dusić przez ok. 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 75 stopni.
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.