Comber jagnięcy

  • średnie
  • powyżej 60 min

Jaka?: Kuchnia austriacka

Koszt przygotowania: średnie

Pora dania: obiad

Liczba osób: 4 i więcej

Głowne składniki: mięso i podroby

Okazje: przyjęcie , inne,

Sposób przygotowania: duszone


  • Autor:
  • Ocena:
    (głosy: 0)
     

Składniki:

600 g combra jagnięcego bez kości
Sól, pieprz,
tymianek,
czosnek,
masło,

Sposób przygotowania:

Mięso przyprawić i ze wszystkich stron mocno przysmażyć na oliwie i maśle.

Następnie wyjąć mięso z patelni i dusić przez ok. 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 75 stopni.


Oceń:
Dziękujemy!
poleć znajomemu drukuj zgłoś naruszenie

Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.


Dodaj nowy przepis
webstar 2012