Przepisy: Kuchnie świata
Jajko sadzone ze szparagami i rzodkiewką
- średnie
- do 30 min
Koszt przygotowania: średnie
Pora dania: śniadanie, podwieczorek, kolacja
Liczba osób: 2 osoby
Głowne składniki: warzywa , nabiał ,
Okazje: przyjęcie , afrodyzjaki,
Sposób przygotowania: gotowane , smażone,
- Autor: BibliaSmakow
-
Składniki:
6 końcówek szparagów (podgotowanych w lekko osolonej wodzie)
2 rzodkiewki
sól
świeżo mielony pieprz ziołowy
kropla oliwy
2 kromki bułki lub bagietki
Sposób przygotowania:
Jajka doprawić solą i pieprzem ziołowym. Wyłożyć na talerze, udekorować szparagami i rzodkiewką, podawać z pieczywem.
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.