Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o polityce cookies i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Nowe zasady wchodzące w życie 25 maja 2018. (więcej)

Marchewka z daktylami i śmietanką

  • łatwe
  • do 30 min

Jaka?: Kuchnia turecka

Koszt przygotowania: tanie

Liczba osób: 2 osoby

Dieta: wegetariańska, niskokaloryczna,

Głowne składniki: warzywa , nabiał , owoce,

Sposób przygotowania: bez gotowania


  • Autor:
  • Ocena:
    (głosy: 3)
     

Składniki:

marchewka 2 szt
suszone daktyle 8 szt
śmietanka 30% - 50 ml

Sposób przygotowania:

Marchewkę zetrzeć na tarce i połączyć pokrojonymi w plastry daktylami, dodać śmietankę, wymieszać. Odstawić do lodówki na 2-3 godziny.
Przed podaniem - wymieszać.
Prosto, zdrowo, naturalnie!:)

Oceń:
Dziękujemy!
poleć znajomemu drukuj zgłoś naruszenie

Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.


Dodaj nowy przepis
webstar 2012