Przepisy: Kuchnie świata
Marchewka z daktylami i śmietanką
- łatwe
- do 30 min
Jaka?: Kuchnia turecka
Koszt przygotowania: tanie
Liczba osób: 2 osoby
Dieta: wegetariańska, niskokaloryczna,
Głowne składniki: warzywa , nabiał , owoce,
Sposób przygotowania: bez gotowania
- Autor: zuchna
-
Składniki:
marchewka 2 szt
suszone daktyle 8 szt
śmietanka 30% - 50 ml
suszone daktyle 8 szt
śmietanka 30% - 50 ml
Sposób przygotowania:
Marchewkę zetrzeć na tarce i połączyć pokrojonymi w plastry daktylami, dodać śmietankę, wymieszać. Odstawić do lodówki na 2-3 godziny.
Przed podaniem - wymieszać.
Prosto, zdrowo, naturalnie!:)
Przed podaniem - wymieszać.
Prosto, zdrowo, naturalnie!:)
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.