Pasta serowa

  • łatwe
  • do 30 min

Jaka?: Kuchnia czeska

Koszt przygotowania: tanie

Pora dania: śniadanie, kolacja

Liczba osób: 4 osoby

Dieta: wegetariańska

Głowne składniki: nabiał

Okazje: inne

Sposób przygotowania: bez gotowania


  • Autor:
  • Ocena:
    (głosy: 1)
     

Składniki:

300 g serka wiejskiego
300 g twarogu
100 g papryki konserwowej
100 g ogórków konserwowych
100 g ostrych papryczek konserwowych
100 g cebuli

Sposób przygotowania:

W misce mieszamy sery, drobno pokrojoną cebulę, starty ogórek konserwowy, ostre papryczki i paprykę. Doprawiamy do smaku.

Oceń:
Dziękujemy!
poleć znajomemu drukuj zgłoś naruszenie

Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.


Dodaj nowy przepis
webstar 2012