Przepisy: Kuchnie świata
Pieczeń z jajami
- łatwe
- do 60 min
Jaka?: Kuchnia włoska
Koszt przygotowania: tanie
Liczba osób: 4 i więcej
Dieta: bezglutenowa, niskokaloryczna, inna,
Głowne składniki: warzywa , mięso i podroby,
Okazje: przyjęcie , Wielkanoc , piknik, Sylwester,
Sposób przygotowania: pieczone
- Autor: magdalena_hojwa
-
Składniki:
- 1 duża cebula (lub 2 nieduże)
- ząbek czosnku
- sól, pieprz, papryka, koperek
- 5 ugotowanych na twardo jaj
- 2 jajka nieugotowane
- przydadzą się: foremka do pieczenia (polecam silikonowe formy!), pędzelek do smarowania i deko dobrego nastroju
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.