Makaron z krewetkami i szpinakiem

  • łatwe
  • do 60 min

Koszt przygotowania: tanie

Liczba osób: 2 osoby


  • Autor:
  • Ocena:
    (głosy: 0)
     

Składniki:

200 g makaronu penne, 150 g krewetek, garść świeżego szpinaku, 2 ząbki czosnku, 2 łyżki oliwy z oliwek, sól, pieprz, sok z cytryny.

Sposób przygotowania:

Makaron ugotuj al dente. Na oliwie podsmaż czosnek, dodaj krewetki i smaż kilka minut. Wrzuć szpinak, wymieszaj i dodaj makaron. Skrop sokiem z cytryny, dopraw solą i pieprzem. Prosty, szybki i lekki posiłek idealny na wieczór. Więcej ciekawych przepisów znajdziesz na https://pin-up-online.kz/

Oceń:
Dziękujemy!
poleć znajomemu drukuj zgłoś naruszenie

Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.


Dodaj nowy przepis
webstar 2012