
Przepisy: Kuchnia polska
Makaron z warzywami i pesto
- średnie
- powyżej 60 min
Koszt przygotowania: średnie
Liczba osób: 2 osoby
- Autor: kronskymikhailalex
-
Składniki:
200 g makaronu pełnoziarnistego, 1 cukinia, 1 czerwona papryka, 1 marchewka, 3 łyżki pesto, sól, pieprz, oliwa z oliwek.
Sposób przygotowania:
Makaron ugotuj al dente. Warzywa pokrój w cienkie paski i podsmaż na oliwie przez kilka minut. Dodaj makaron do patelni, wymieszaj z pesto, dopraw solą i pieprzem. Danie gotowe – szybkie, zdrowe i pełne smaku. Więcej kulinarnych pomysłów znajdziesz na https://uz-pincocasino.com/









zaloguj się przez Facebook







Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.