
Przepisy: Kuchnia polska
Makaron z warzywami i pesto
- łatwe
- do 60 min
Koszt przygotowania: tanie
Liczba osób: 1 osoba
- Autor: kronskymikhailalex
-
Składniki:
200 g makaronu, 1 cukinia, 1 czerwona papryka, garść szpinaku, 3 łyżki pesto, oliwa z oliwek, sól, pieprz.
Sposób przygotowania:
Makaron ugotuj al dente. Warzywa pokrój w paski i podsmaż na oliwie przez kilka minut. Dodaj szpinak i podsmaż jeszcze chwilę. Wymieszaj z makaronem i pesto, dopraw solą oraz pieprzem do smaku. Podawaj od razu, idealnie na szybki obiad. Więcej ciekawych przepisów znajdziesz na https://pinco-kz-casino.com









zaloguj się przez Facebook







Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.