Makaron z warzywami i pesto

  • łatwe
  • do 60 min

Koszt przygotowania: tanie

Liczba osób: 1 osoba


  • Autor:
  • Ocena:
    (głosy: 0)
     

Składniki:

200 g makaronu, 1 cukinia, 1 czerwona papryka, garść szpinaku, 3 łyżki pesto, oliwa z oliwek, sól, pieprz.

Sposób przygotowania:

Makaron ugotuj al dente. Warzywa pokrój w paski i podsmaż na oliwie przez kilka minut. Dodaj szpinak i podsmaż jeszcze chwilę. Wymieszaj z makaronem i pesto, dopraw solą oraz pieprzem do smaku. Podawaj od razu, idealnie na szybki obiad. Więcej ciekawych przepisów znajdziesz na https://pinco-kz-casino.com

Oceń:
Dziękujemy!
poleć znajomemu drukuj zgłoś naruszenie

Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.


Dodaj nowy przepis
webstar 2012