Przepisy: Kuchnia polska
Pasta jajeczna
- łatwe
- do 30 min
Koszt przygotowania: tanie
Pora dania: śniadanie, kolacja
Liczba osób: 4 i więcej
Głowne składniki: inne
Okazje: piknik, urodziny, inne,
Sposób przygotowania: gotowane
- Autor: wakacjetam
-
Składniki:
6 ugotowanych na twardo jaj
2 łyżki majonezu
sól
pieprz
łyżeczka musztardy
+dodatki do wyboru:
szczypior
paluszki surimi (na zdjęciu)
zioła
cebulka
boczek..... co kto lubi
2 łyżki majonezu
sól
pieprz
łyżeczka musztardy
+dodatki do wyboru:
szczypior
paluszki surimi (na zdjęciu)
zioła
cebulka
boczek..... co kto lubi
Sposób przygotowania:
nie ma nic łatwiejszego i pyszniejszego niż jajka na śniadanie lub kolację. Ale czasem brak już koncepcji ....polecam jako 1 z 1000 sposobów na jajka zrobienie pasty. wystarczy "rozdziabane" widelcem jajka połączyć z resztą składników i już jest pyszny dodatek do kanapek, nadzienie do naleśników czy nawet danie samo w sobie:)
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.