Kanapki z pastą twarogową w trzech smakach

  • łatwe
  • do 30 min

Koszt przygotowania: tanie

Pora dania: śniadanie

Liczba osób: 2 osoby

Dieta: dla diabetyków , wegetariańska, niskokaloryczna, niskocholesterolowa,

Głowne składniki: nabiał , ryby i owoce morza,

Sposób przygotowania: bez gotowania


  • Autor:
  • Ocena:
    (głosy: 8)
     

Składniki:

4 kromki pełnoziarnistego pieczywa
puszka tuńczyka w sosie własnym
1 opakowanie serka naturalnego lub chudego twarogu
dymka ze szczypiorkiem
rzodkiewki
kiełki rzodkiewki
pieprz, sól

Sposób przygotowania:

Przełożyć twaróg do trzech osobnych miseczek. Dodać odpowiednio do jednej tuńczyka i garść posiekanej dymki, do drugiej posiekaną rzodkiewkę a do trzeciej kiełki. Każdą porcję doprawić solą i pieprzem. Przełożyć na kromki chleba, udekorować świeżą bazylią. Smacznego!

Oceń:
Dziękujemy!
poleć znajomemu drukuj zgłoś naruszenie

Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.


Dodaj nowy przepis
webstar 2012