
Przepisy: Kuchnie świata
Kanapki z pastą twarogową w trzech smakach
- łatwe
 - do 30 min
 
Koszt przygotowania: tanie
Pora dania: śniadanie
Liczba osób: 2 osoby
Dieta: dla diabetyków , wegetariańska, niskokaloryczna, niskocholesterolowa,
Głowne składniki: nabiał , ryby i owoce morza,
Sposób przygotowania: bez gotowania
- Autor: bfk19543005
 - 
                       				   		
 
Składniki:
						4 kromki pełnoziarnistego pieczywa
puszka tuńczyka w sosie własnym
1 opakowanie serka naturalnego lub chudego twarogu
dymka ze szczypiorkiem
rzodkiewki
kiełki rzodkiewki
pieprz, sól
				
				
			puszka tuńczyka w sosie własnym
1 opakowanie serka naturalnego lub chudego twarogu
dymka ze szczypiorkiem
rzodkiewki
kiełki rzodkiewki
pieprz, sól
Sposób przygotowania:
			Przełożyć twaróg do trzech osobnych miseczek. Dodać odpowiednio do jednej tuńczyka i garść posiekanej dymki, do drugiej posiekaną rzodkiewkę a do trzeciej kiełki. Każdą porcję doprawić solą i pieprzem. Przełożyć na kromki chleba, udekorować świeżą bazylią. Smacznego!		
		
		
	








 zaloguj się przez Facebook

		








							
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.