Przepisy: Kuchnie świata
Kanapki z pastą twarogową w trzech smakach
- łatwe
- do 30 min
Koszt przygotowania: tanie
Pora dania: śniadanie
Liczba osób: 2 osoby
Dieta: dla diabetyków , wegetariańska, niskokaloryczna, niskocholesterolowa,
Głowne składniki: nabiał , ryby i owoce morza,
Sposób przygotowania: bez gotowania
- Autor: bfk19543005
-
Składniki:
4 kromki pełnoziarnistego pieczywa
puszka tuńczyka w sosie własnym
1 opakowanie serka naturalnego lub chudego twarogu
dymka ze szczypiorkiem
rzodkiewki
kiełki rzodkiewki
pieprz, sól
puszka tuńczyka w sosie własnym
1 opakowanie serka naturalnego lub chudego twarogu
dymka ze szczypiorkiem
rzodkiewki
kiełki rzodkiewki
pieprz, sól
Sposób przygotowania:
Przełożyć twaróg do trzech osobnych miseczek. Dodać odpowiednio do jednej tuńczyka i garść posiekanej dymki, do drugiej posiekaną rzodkiewkę a do trzeciej kiełki. Każdą porcję doprawić solą i pieprzem. Przełożyć na kromki chleba, udekorować świeżą bazylią. Smacznego!
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.