
Przepisy: Kuchnie świata
Pstrąg wędzony z dressingiem koperkowym
- średnie
 - do 60 min
 
Jaka?: Kuchnia czeska
Koszt przygotowania: średnie
Liczba osób: 4 osoby
Głowne składniki: ryby i owoce morza
Okazje: inne
Sposób przygotowania: bez gotowania
- Autor: SuperKuchnia
 - 
                       				   		
 
Składniki:
						1 pstrąg wędzony o wadze ok. 400 g
200 ml kwaśnej śmietany
sok z połówki cytryny
kilka gałązek świeżego kopru
pieprz mielony
sól
				
				
			200 ml kwaśnej śmietany
sok z połówki cytryny
kilka gałązek świeżego kopru
pieprz mielony
sól
Sposób przygotowania:
			Z kwaśną śmietaną mieszamy sok z cytryny i drobno pokrojony koperek. Doprawiamy solą i pieprzem.
Na talerz nakładamy kształtne kawałki wędzonego pstrąga i polewamy dressingiem koperkowym. Podajemy na zimno.
Dodatki:
chleb, bułki, sałatki warzywne
		
		
	Na talerz nakładamy kształtne kawałki wędzonego pstrąga i polewamy dressingiem koperkowym. Podajemy na zimno.
Dodatki:
chleb, bułki, sałatki warzywne









 zaloguj się przez Facebook

		








							
Komentarze
lilianna_celmer | 27-03-2014
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.