Przepisy: Kuchnia polska
Chłodnik miętowo- ogórkowy
- łatwe
- do 30 min
Jaka?: Kuchnia miejska
Koszt przygotowania: tanie
Pora dania: lunch, obiad, kolacja
Liczba osób: 4 osoby
Dieta: wegetariańska, niskokaloryczna,
Głowne składniki: warzywa , nabiał ,
Okazje: inne
Sposób przygotowania: bez gotowania
- Autor: emilia_lupa
-
Składniki:
Składniki:
- 2 duże ogórki
- 1/2 szklanki posiekanej mięty
- 1 pęczek koperku
- 1, 5 dużego jogurtu naturalnego
- 1 łyżeczka świeżo mielonego pieprzu
- szczypta soli morskiej
Sposób przygotowania:
2. Do warzyw dodajemy jogurt, pieprz i sól. Mieszamy wszystko dokładnie i wstawiamy do lodówki na 2 godzinki. Podajemy z uśmiechem na twarzy! :) .
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.