Przepisy: Kuchnia polska
KASZANKA GRILLOWANA Z PAPRYKĄ
- łatwe
- do 60 min
Pora dania: obiad
Głowne składniki: warzywa , mięso i podroby,
Sposób przygotowania: grillowane
- Autor: grzesio1403
-
Składniki:
SKŁADNIKI:
• 6 szt. kaszanki (najlepiej domowej )
• 1 cebula
• ½ strąka czerwonej papryki
• 3-4 pieczarki
• Majeranek
• 6 szt. kaszanki (najlepiej domowej )
• 1 cebula
• ½ strąka czerwonej papryki
• 3-4 pieczarki
• Majeranek
Sposób przygotowania:
WYKONANIE:
1. Cebulę obrać, pokroić w piórka. Pieczarki oczyścić, pokroić w paseczki. Z papryki usunąć gniazdo nasienne i pokroić w paseczki.
2. Kaszankę ponacinać w poprzek w kilku miejscach. W miejsce nacięć włożyć po części cebuli, papryki i pieczarki. Całość posypać majerankiem i zawinąć w folię aluminiową.
3. Grillować około 15-20 min.
1. Cebulę obrać, pokroić w piórka. Pieczarki oczyścić, pokroić w paseczki. Z papryki usunąć gniazdo nasienne i pokroić w paseczki.
2. Kaszankę ponacinać w poprzek w kilku miejscach. W miejsce nacięć włożyć po części cebuli, papryki i pieczarki. Całość posypać majerankiem i zawinąć w folię aluminiową.
3. Grillować około 15-20 min.
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.