
Przepisy: Kuchnia polska
KEBABCZETY Z GRILLA
- łatwe
- do 60 min
Pora dania: obiad
Głowne składniki: mięso i podroby
Sposób przygotowania: grillowane
- Autor: grzesio1403
-
Składniki:
SKŁADNIKI:
• ½ kg mielonego mięsa
• Cebula
• 3 ząbki czosnku
• 2 łyżki mięty
• Łyżka miodu
• Łyżka przecieru pomidorowego
• Łyżka mielonej kolendry
• Chili, sól
• 3 łyżki oliwy
• ½ kg mielonego mięsa
• Cebula
• 3 ząbki czosnku
• 2 łyżki mięty
• Łyżka miodu
• Łyżka przecieru pomidorowego
• Łyżka mielonej kolendry
• Chili, sól
• 3 łyżki oliwy
Sposób przygotowania:
WYKONANIE:
1. Cebulę i czosnek posiekaj. Wyrób z mięsem, miętą, miodem, przecierem i kolędrą, przypraw do smaku.
2. Z masy formuj na patyczkach podłużne kotlety, skrop je oliwą.
3. Piecz na grillu około 15 minut, co jakiś czas obracaj
1. Cebulę i czosnek posiekaj. Wyrób z mięsem, miętą, miodem, przecierem i kolędrą, przypraw do smaku.
2. Z masy formuj na patyczkach podłużne kotlety, skrop je oliwą.
3. Piecz na grillu około 15 minut, co jakiś czas obracaj









zaloguj się przez Facebook










Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.