Przepisy: Kuchnia polska
Kurki w śmietanie
- średnie
- do 60 min
Jaka?: Kuchnia miejska
Region: Sudety, Dolny Śląsk, Ziemia Lubuska, Pomorze Zachodnie, Pomorze, Kaszuby, Żuławy, Kujawy, Warmia, Mazury, Suwalszczyzna, Podlasie, Podole i Polesie, Lubelszczyzna, Roztocze, Podkarpacie, Pieniny, Podhale, Beskidy, Małopolska, Śląsk, Mazowsze, Wielkopolska
Koszt przygotowania: średnie
Pora dania: obiad
Liczba osób: 2 osoby
Dieta: inna
Głowne składniki: mąki, kasze , makarony, inne,
Okazje: inne
Sposób przygotowania: duszone
- Autor: michal_janusz
-
Składniki:
Sposób przygotowania:
Polecam podawać z jasnym pieczywem i kieliszkiem czerwonego, wytrawnego wina
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.