
Przepisy: Kuchnia polska
Makaron z pesto i warzywami
- łatwe
- do 60 min
Koszt przygotowania: tanie
Liczba osób: 1 osoba
- Autor: kronskymikhailalex
-
Składniki:
200 g makaronu pełnoziarnistego, 2 łyżki pesto, 1 cukinia, 1 papryka czerwona, 1 marchewka, 2 łyżki oliwy z oliwek, sól, pieprz.
Sposób przygotowania:
Ugotuj makaron al dente. Warzywa pokrój w paski i podsmaż na oliwie przez kilka minut. Dodaj pesto i wymieszaj z makaronem. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Szybkie i zdrowe danie na obiad lub kolację, pełne witamin i smaku. Więcej ciekawych przepisów znajdziesz na https://ignitioncasinous.com/









zaloguj się przez Facebook







Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.