Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o polityce cookies i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Nowe zasady wchodzące w życie 25 maja 2018. (więcej)

Pasta z wędzonej ryby

  • łatwe
  • do 30 min

Koszt przygotowania: tanie

Pora dania: śniadanie, kolacja

Liczba osób: 4 osoby

Głowne składniki: ryby i owoce morza

Okazje: inne

Sposób przygotowania: inne


  • Autor:
  • Ocena:
    (głosy: 0)
     

Składniki:

Rybka wędzona ( ja lubię makrelę bo jestem leniwa a ona się łatwo obiera)
1/2 kostki twarogu
koperek
szczypiorek
sól
pieprz
wędzona papryka

Sposób przygotowania:

Rybę filetujemy, dodajemy resztę składników i widelcem ugniatamy na gładką masę.
Zamiast twarogu można dodać masło. Zamiast szczypiorku czy koperku można dodać ulubionych ziół.
Kombinacje są nieskończone.
Można dodać jeszcze jajko na twardo albo koncentrat pomidorowy, jak ktoś lubi bardziej zdecydowane smaki wyciśnięty ząbek czosnku też może pasować.
Smacznego!!!

Oceń:
Dziękujemy!
poleć znajomemu drukuj zgłoś naruszenie

Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.


Dodaj nowy przepis
webstar 2012