Przepisy: Kuchnia polska
Paszteciki
- łatwe
- do 60 min
Jaka?: Kuchnia wiejska
Koszt przygotowania: średnie
Pora dania: podwieczorek
Liczba osób: 4 i więcej
Głowne składniki: warzywa , mąki, kasze , makarony,
Okazje: inne
Sposób przygotowania: pieczone
- Autor: Jaddwii
-
Składniki:
1/2 kostki margaryny
1/2 szkl. śmietany
5 dkg drożdży
1 jajko
sól
farsz:
kapusta
grzyby
cebulka
Sposób przygotowania:
Piec na papierze w tem. 180 ok. 20 minut.
Farsz:
Kapustę kiszoną gotować do miękkości. Dodać ugotowane grzyby, mogą byc pieczarki.
Podsmażyć cebulkę.
Wszystko wymieszać i doprawić do smaku.
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.