Sałatka z awokado i krewetkami

  • łatwe
  • do 30 min

Pora dania: lunch

Liczba osób: 1 osoba


  • Autor:
  • Ocena:
    (głosy: 0)
     

Składniki:

150 g krewetek, 1 dojrzałe awokado, 1 ogórek, 1 pomidor, sok z 1/2 cytryny, 2 łyżki oliwy z oliwek, sól, pieprz, świeża kolendra.

Sposób przygotowania:

Krewetki podsmaż na oliwie, a awokado, ogórek i pomidora pokrój w kostkę. Wszystko wymieszaj w misce, dodaj sok z cytryny, oliwę, sól, pieprz i posiekaną kolendrę. Sałatka jest gotowa do podania od razu, idealna na lekki posiłek. Dodatkowe inspiracje kulinarne znajdziesz na https://pinupcasinoonline.ec/

Oceń:
Dziękujemy!
poleć znajomemu drukuj zgłoś naruszenie

Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.


Dodaj nowy przepis
webstar 2012