
Przepisy: Kuchnia polska
Sałatka z awokado i krewetkami
- łatwe
- do 30 min
Pora dania: lunch
Liczba osób: 1 osoba
- Autor: kronskymikhailalex
-
Składniki:
150 g krewetek, 1 dojrzałe awokado, 1 ogórek, 1 pomidor, sok z 1/2 cytryny, 2 łyżki oliwy z oliwek, sól, pieprz, świeża kolendra.
Sposób przygotowania:
Krewetki podsmaż na oliwie, a awokado, ogórek i pomidora pokrój w kostkę. Wszystko wymieszaj w misce, dodaj sok z cytryny, oliwę, sól, pieprz i posiekaną kolendrę. Sałatka jest gotowa do podania od razu, idealna na lekki posiłek. Dodatkowe inspiracje kulinarne znajdziesz na https://pinupcasinoonline.ec/









zaloguj się przez Facebook







Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.