
Przepisy: Kuchnia polska
sernik bez spodu
- łatwe
 - do 30 min
 
Koszt przygotowania: średnie
Pora dania: podwieczorek
Liczba osób: 4 i więcej
Głowne składniki: mąki, kasze , makarony
Okazje: Wielkanoc , urodziny, inne,
Sposób przygotowania: pieczone
- Autor: tenia
 - 
                       				   		
 
Składniki:
						1 kg twarogu (wiaderko)
6 jajek (bialka oddzielic )
1 budyn waniliowy
3 lyzki maki ziemniaczanej
2oogr masla
11/2szkl cukru
wszystko dobrze wyrobic na koniec dodac ubita piane z bialek delikatnie palaczyc z masa serowa *ja robie to drewniana lyzka
piec 10 min w 200st
zmiejszyc do 180st i piec 20 min
pozostale w 150 st
tak okolo 1,5 godz
smacznego
dodac bakalie
				
				
			6 jajek (bialka oddzielic )
1 budyn waniliowy
3 lyzki maki ziemniaczanej
2oogr masla
11/2szkl cukru
wszystko dobrze wyrobic na koniec dodac ubita piane z bialek delikatnie palaczyc z masa serowa *ja robie to drewniana lyzka
piec 10 min w 200st
zmiejszyc do 180st i piec 20 min
pozostale w 150 st
tak okolo 1,5 godz
smacznego
dodac bakalie
Sposób przygotowania:
			maslo cukier i zoltka utrzec na kogiel mogiel
dodac ser i pozniej budyn i make na koniec dodajemy bakalie i piane
		
		
		
	dodac ser i pozniej budyn i make na koniec dodajemy bakalie i piane









 zaloguj się przez Facebook

		








							
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.