Przepisy: Kuchnie świata
Express pstrąg
- łatwe
- do 30 min
Jaka?: Kuchnia hiszpańska
Koszt przygotowania: tanie
Pora dania: lunch, obiad, kolacja
Liczba osób: 2 osoby
Dieta: niskokaloryczna, niskocholesterolowa,
Głowne składniki: warzywa , ryby i owoce morza,
Okazje: przyjęcie , Wielkanoc , Boże Narodzenie, Sylwester,
Sposób przygotowania: pieczone
- Autor: emilia_lupa
-
Składniki:
- pęczek pietruszki
- 1 cytryna
- 1/2 główki czosnku
- 6 pomidorków cherry
- 1 łyżka czosnku niedźwiedziego
- 1 łyżka soli morskiej
Sposób przygotowania:
2. Ułóż pstrągi w formie, na sreberku. Posyp solą morską i czosnkiem niedźwiedzim.
3. Pomiędzy rybkami układamy pomidorki, przekrojony (nieobrany) czosnek i przekrojoną cytrynę.
4. Piecz w 180 stopniach przez 15 minut :).
http://iloffood.blogspot.com/
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować.