Ocena:
(głosy: 0)
 
 
|
 
|
rozmiar czcionki

11-02-2013

Bezglutenowo nie tylko zdrowo, ale smacznie

Chleb, ciasto, lody, mleko - wszystko robimy sami!

Coraz więcej osób w Polsce musi stosować dietę bez glutenu. Dotyczy to nie tylko osób z celiakią, ale i wielu alergików, czy rekonwalescentów po różnych chorobach. Są również i tacy, którzy chcą sami zmienić dietę, by zdrowiej się odżywiać. I nagle okazuje się, że najprostsze dania stają się niedostępne, a większość lokali gastronomicznych trafia na listę miejsc zakazanych.

Panna cotta z tapioką. Bezglutenowa Panna cotta z tapioką. Bezglutenowa

 

Naleśniki z amarantusem i karobem

 

 

Fot. BibliaSmakow

Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8
Oceń:
Dziękujemy!
poleć znajomemu drukuj skomentuj subskrybuj
nie lubię lubię to | Bądź pierwszym który to lubi.
leksykon zdrowia seniora
poradnik seniora
webstar 2012