Bezglutenowo nie tylko zdrowo, ale smacznie
Chleb, ciasto, lody, mleko - wszystko robimy sami!
Coraz więcej osób w Polsce musi stosować dietę bez glutenu. Dotyczy to nie tylko osób z celiakią, ale i wielu alergików, czy rekonwalescentów po różnych chorobach. Są również i tacy, którzy chcą sami zmienić dietę, by zdrowiej się odżywiać. I nagle okazuje się, że najprostsze dania stają się niedostępne, a większość lokali gastronomicznych trafia na listę miejsc zakazanych.
Podobne dyskusje na forum
Popularne
-
Kobieta po 40-tce i jej strój. Co postarza? Co odmładza?
Zrzuć dżinsy, sweter i byle jakie buty. Nie mów „mi już nie wypada" albo "nie zależy”. Między...
-
Barcelona. Bus Turistic godny polecenia
Barcelona Bus Turistic poza sezonem kursuje na dwóch liniach czerwonej i niebieskiej. Latem...
-
Azalie doniczkowe. Jakie kupić, jak je pielęgnować?
O tym, jak wybierać zdrowe egzemplarze azalii i jak je pielęgnować, żeby długo kwitły,...
-
Włosy kobiet dojrzałych. Fryzury, pielęgnacja
Dobrze dobrana fryzura może odjąć nawet 5 lat. No i jest dużo tańsza niż zabiegi medycyny...
-
Seks. Zaburzenia erekcji
Rozmowa z Ewą Lisowską-Kanią, psychologiem i seksuologiem, na temat najczęstszej dysfunkcji...
- Zasiłek dla bezrobotnych. Dla kogo? Ile? Jak długo? Jak szybko?
- Seks po 50-tce i do końca życia
- Modna kobieta 60+. Jak się ubierać? Czego unikać?
- Kwiaty w domu. Wielokrotne kwitnienie storczyka
- Polska Babcia i polski Dziadek XXI wieku. Nowy wizerunek
- Wpływ zaburzeń erekcji na życie codzienne
- Moda 2012. Mężczyzna 45+
- Międzypokoleniowe spotkania przy samowarze
- Kosmetyki i zabiegi o działaniu dotleniającym skórę
- "Marina Abramović: artystka obecna" reż. Matthew Akers
- Broń do samoobrony
- Nietrzymanie moczu. Zapobieganie chorobie i jej konsekwencjom
- William Shakespeare, Komedie w przekładzie Stanisława Barańczaka
- Ermitaż odkryty. Wystawa multimedialna
- Zdrowie na talerzu